Hej på er!


Hoppas ni alla har det bra, trots den rådande situationen i samhället! 


Liksom många andra arrangemang det här året har vi i styrelsen beslutat att vi tyvärr får ställa in årets familjeträff på Flathultsgården i Hillerstorp pga. risken för smittspridning av Coronaviruset. Folkhälsomyndighetens riktlinjer för arrangörer och evenemang påtalar att risk för smitta av Covid-19 är större då evenemangen medför nära kontakt, hålls inomhus och är längre än ett par timmar, vilket hade varit fallet för familjeträffen. Eftersom vi också kommer från olika delar av Sverige samt att sällsynta sjukdomar, där ED ingår, nämns som en av riskgrupperna känns det som det enda rätta. Det är såklart tråkigt, men vi får istället planera för en riktigt bra familjeträff nästa år! Så ni är alla varmt välkomna till hjärtat av Småland och Hillerstorp den 3-5/9 2021 istället.


Under familjeträffen brukar ju även årsmötet äga rum, men i år får det hållas online via kommunikationstjänsten Zoom. Ni kommer alla att få en länk till årsmötet via mail, facebooksidan eller hemsidan, samt instruktioner hur man gör för att delta. Vi i styrelsen har provat tjänsten och det funkar både via dator eller mobil. Även årsmöteshandlingarna kommer att läggas ut på vår hemsida och facebooksidan några veckor innan årsmötet. Årsmötet sker söndagen den 30/8 2020 kl. 10.00, via länk.Så vill vi önska er alla en riktigt skön sommar och ta hand om er!

Styrelsen svenska ED-föreningen


https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-arrangorer-av-evenemang/