Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar
 

Var med på våra Sällsynt Starka arbetsträff den 21 eller 27 september!

Sällsynt Stark - Projektet där din berättelse kommer leda fram till ett material som stärker dig och andra som har det svårt i kontakt med vården. Den 21e och 27e september träffas vi för arbetsmöte, där vi gemensamt tar fram information och funderar på bra sätt att bemöta svåra vårdsituationer.

Som deltagare vid arbetsträffen är det du som bestämmer vilka vårdproblem vi kommer behandla! Skicka din berättelse till stephanie.juran@sallsyntadiagnoser.se och ange vilken dag du vill vara med. Jag samlar alla berättelser och vid arbetsmöten kommer vi leta upp handfasta råd som kan fungera som stöd och hjälp vid läkarbesök och andra vårdkontakter.

Arbetsmöten kommer äga rum i Stockholm hos vår samarbetspartner Doberman. Riksförbundet kompenserar för resekostnader.

För att vara med skicka iväg din berättelse om jobbiga vårdsituationer tillsammans med en intresseanmälan till stephanie.juran@sallsyntadiagnoser. Allas berättelser är välkomna: långa, välformulerade berättelser eller arga utbrott. Du kan skriva text, spela in en video eller ljudfil. Framförallt vill vi höra dig, som känner att du inte kommer till tals annars!

Mer information om Sällsynt Stark hittar du på vår hemsida: https://www.sallsyntadiagnoser.se/verksamhet/sallsynt-stark/

Hör av dig idag! Tillsammans är vi starka!
  


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig