Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar

  
Svenska ED-föreningens familjeträff 26-28 augusti 2016

Denna gång hölls träffen i Kolmården utanför Norrköping med ett rekord stort deltagande på 75 stycken.

De flesta bodde på Ninas Vandrarhem i Krokek och anlände under eftermiddagen. Just denna fredag var det värmerekord 32,8 grader!!

Föreläsningarna startade kl.15 med att Johanna Norderyd från Kompetenscentrum i Jönköping och specialist på barntandvård berättade lite om vad som hänt internationellt om ED.

Sandra Göthberg ED-doktorn/barnläkaren från Astrid Lindgrens sjukhus informerade om sin roll som koordinator i Eastman institutets nya ED-team.

Pernilla Holmberg från Kompetenscentrum i Jönköping och specialist på oral protetik informerade om tandersättning och möjligheterna till ekonomisk ersättning för vuxna.

Christian Karlsson som är föreningens revisor höll ett mycket personligt och intressant föredrag där han berättade och visade bilder från barn till vuxen på sina egna tänder och implantat.

Det serverades Köttfärssås och pasta till middag. Resten av kvällen bestod av lek och trevlig samvaro, många var också trötta pga. värmen och gick tidigt i säng.

På lördagen besökte alla Kolmårdens djurpark och vistades där större delen av dagen. Många ville prova på den nya berg o dal banan och det verkade som den mer än väl motsvarade förväntningarna vilket även delfinshowen gjorde.

Efter middagen som bestod av Tacos spelade vi den årliga brännbollsmatchen som alltid är lika rolig med mycket skratt och tokerier.

Söndag förmiddag efter städning, packning, det obligatoriska gruppfotot och föreningens årsmöte var det dags att säga hej då och hoppas på att vi alla ses nästa år i Karlskrona 1-3 september.


Susanne Höglund, Svenska ED-föreningen


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig