Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar
  
Familjeträff 2015, Tvetagården Södertälje 28-30 augusti
                                   

Denna gång hölls träffen i Södertälje där alla 57st deltagare bodde på Tvetagårdens vandrarhem. De flesta anlände under fredag eftermiddag/kväll. Det är så roligt att träffa alla igen, mycket hinner hända på ett år. Extra roligt var det att tre nya ”familjer” deltog i träffen.

Fredag   
Birgitta Bergendal från kompetenscentrum höll ett intressant föredrag om en del nytt (och gammalt) inom ED-forskningen. Hon ska nu gå i pension så vi avtackade henne med present och blommor. 

Lördag
Lördag morgon kl 9.30 åkte vi in till Södertälje stad för att besöka Tom tits experiment. Där finns det mycket att uppleva för både stora och små. De flesta stannade där större delen av dagen. Alla fick lunchbiljetter så det var fritt att äta av den mycket goda och variationsrika buffen i restaurangen.

Väl tillbaka på vandrarhemmet så var det dags för den årliga brännbollsmatchen där både barn och föräldrar deltar. Vi hade bra väder så det var flera som spelade kubb och utövade andra utomhusaktiviteter.

Söndag
Söndagen startade med frukost sedan packning och städning. Föreningens årsmöte hölls kl 10.00 och efter det så var det tack och hej då innan alla börjar sin hemfärd.

Vid pennan Susanne Höglund


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig