Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar
  
Familjeträff 2014, Karlskoga 29-31 augusti
                                   

Träffen hölls på Karlskoga Folkhögskola och de flesta av oss anlände vid lunch tid.

Fredag
Fredagens föreläsningar startade klockan 14.00 med ”Mycket nytt på Ed-fronten” där Birgitta Bergendahl och Johanna Norderyd från Kompetenscentrum i Jönköping informerade om bland annat Edimers forskning och mycket annat.

Sedan informerade Eastmaninstitutet från Stockholm om ”Teamarbetet runt barn med Ed”

Därefter pratade psykolog Helena Fagerberg-Moss om ”Sällsynthet & livskvalitè.

Middagen serverades i folkhögskolans restaurang klockan 18.30 och resten av kvällen bestod av trevlig samvaro samt biljard, lekar och film.

Lördag
Efter en god frukost i restaurangen bar det i väg till Boda Borg. Det var mycket roligt och full fart för både barn och vuxna. Lunchen bestod av tacos och intogs i Boda Borgs restaurang. Det var svårt att sluta med allt det roliga så vi blev kvar ända till klockan 16.30.

Klockan 17.30 var det dags för den årliga brännbollsmatchen och sedan smakade det mycket bra med middag som intogs i restaurangen. Kvällen blev en upprepning av gårdagskvällen, lika trevlig.

Söndag
Dagen startade med frukost i matsalen. Sedan packa och städa det mesta innan årsmötet som startade klockan 10.00. Lika tråkigt är det varje år att säga hej då och hoppas att vi ses igen nästa år.

Ett bra bevis på att träffen var uppskattad är väl lille Kalles ord: ”Jag tänker inte följa med hem om jag inte får komma med nästa år igen”.

Tack till alla som engagerat sig i årets träff  men ett STORT TACK till Ia & Lennart med familj för allt arbete ni lagt ner.

Vid pennan Susanne Höglund


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig