Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar
  
Familjeträff 2013, Villstads vandrarhem och idrottsanläggning i Gislaved 23-25 augusti
                                   

Fredag
Familjerna anlände under eftermiddagen och kvällen. Barnen lekte och hade roligt, de var glada över att ses igen. Det hade ju gått ett helt år sedan de senast sågs. Vi åt middag och hade det mycket trevligt tillsammans under fredagskvällen.

Lördag
Dagen bjöd på riktigt fint sensommar väder så efter frukost spelade alla barn och föräldrar brännboll.

Elisabeth Hernberg Stål som representerar Edimer Pharmacenticals kom och informerade om forskningen och tester med det protein som saknas hos personer med Ed. Lunchen bestod av en mycket god spagetti och köttfärssås som Meo hade lagat till. Mätta i magarna så bar det i väg till gokart-banan där alla barn och föräldrar fick prova på att köra, på vissa förare växte ”hornen ut” och tävlingsinstinkten tog över, inga namn behöver nämnas. Då vi kom tillbaka så tändes grillen och middagen förbereddes medan barnen/ungdomarna spelade pingis, tv-spel och ägnade sig åt diverse aktiviteter på idrottsplan. Det blev åter igen en mycket trevlig kväll.

Söndag
Start med en god frukost, sedan packning och städning. Föreningens årsmöte hölls kl.10, sedan var det dags att säga hej då till alla och börja hemfärden. Vi alla tackar Mats, Meo, Håkan och barnen för en mycket välordnad och trevlig familjeträff.

Vid pennan Susanne Höglund


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig