Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar
  
Familjeträff 2012, Kärsön 24-26 augusti

Kärsögårdens lägergård är ett aktivitetscenter som ligger strax utanför Drottningholm och drivs av KFUM.

Fredag
De flesta av oss anlände efter lunch då vi installerade oss på våra rum och såg oss omkring. Vi var 46 stycken deltagare på årets träff, mycket roligt att fyra nya medlemmar/familjer kom till träffen samt att den norska familjen deltog.

Det var soligt och varmt så flera stycken tog sej ett dopp medan andra lekte och spelade bollspel.

Efter kaffet blev det föreläsningar av Övertandläkare Birgitta Bergendal om: Hur många har ED i Sverige? Och Överläkare i klinisk genetik Niklas Dahl om: ED är mycket mer än hypohydrotisk ED.

Ia Nielsen berättade om ED-konferensen i Erlangen.

Efter middagen så ägnades kvällen åt trevlig gemenskap där vi alla hade mycket att prata om. Det spelades en hel del kort, sällskapsspel och några såg på film.

Lördag
Solen sken och det var riktigt varmt även i Mälaren som höll ca 20 grader.

Efter frukost var det allehanda aktiviteter såsom kanotpaddling, vattenskoter för de äldre ungdomarna, kubbspel och mycket bad. Sedan smakade det gott med lunch så vi fick förnyade krafter till eftermiddagens gemensamma brännbollsmatch. Fika serverades kl 15.30, resten av dagen fortsatte i samma anda fram till middagen.

Alla, både stora och små, tycker det är så roligt att ses igen. Det hinner hända mycket på ett år så det finns en hel del att prata om. Lördagskvällen blev en repris av gårdagskvällen, lika trevlig.

Söndag
Start med frukost sedan packning och städning som gick med en väldig fart då alla hjälptes åt, där i mellan så höll vi föreningens årsmöte. Sedan var det dags för fotograferingen, tråkigt nog så hade någon hunnit åka hem så nästa år får vi hjälpas åt att påminna om gruppfotot.

Vi tackar styrelsen för väl arrangerad och trevlig 2012 års familjeträff och hoppas vi alla ses nästa år igen.

Vid pennan Susanne Höglund


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig